Актуальні новини

Юрій Нікітін: “Атака на групу KAZKA – це спланований чорний піар”

Продюсер повідомив, що учасники групи регулярно піддаються нападкам в Мережі.

Напередодні другого півфіналу Нацвідбору на “Євробачення” Україна розгорівся черговий скандал. В цей раз в центрі уваги група KAZKA, на яку зараз обрушилося багато негативу. Прокоментував ситуацію продюсер Юрій Нікітін, інформує .

З’явилися новини від фаворита Нацвідбору групи KAZKA. Так, в ці дні обговорюють скандал з нібито плагіатом пісні “Плакала”.

У Мережі виявили трек, де звучить схожий мотив. Звичайно ж, багато хто заговорив про те, що “Плакала” – це плагіат. І скандальності ситуації додає момент, що трек б’є рекорди популярності в Україні та світових чартах, а на кліп знімають численні пародії.

Зважаючи на великий ажіотаж навколо теми, продюсер групи Юрій Нікітін в Instagram зробив офіційну заяву і пояснив, що “Плакала” – не плагіат, а сама група піддалася атаці чорного піару.

“Ось уже кілька місяців нам доводиться мати справу із спланованою атакою, організованої проти групи KAZKA: Дюссельдорф, історії з блогерами, замовні дизлайки, сотні ботів в коментарях, навіть квітка в кліпі стала приводом для цькування. Дійшла черга і до пісні “Плакала”. Передбачувано! Розчарую. У пісні використаний семпл зі звукового банку The Arabian Trap Man, доступ до якого є у всіх продюсерів у світі. І це не є сенсацією! Тепер про головне. Це все було б неважливо, якби не одне але.”

За словами Нікітіна, солістка групи Олександра Зарицька стала отримувати багато негативних повідомлень з погрозами:

Щодня Саша – під ударом і в соцмережах, і в реальному житті – від принизливих жартів до погроз на її адресу. Я не дозволю ображати талановиту, вразливу, щиру Сашу нікому – ані заздрісникам, ані конкурентам, ані журналістам, ані організаторам цієї кампанії чорного піару.

  В обсерваторії на горі Піп Іван зіграють театральну виставу «Нація»

Так що другий півфінал Нацвідбору на “Євробачення”, до якого зараз активно готується група, буде дивитися величезна армія шанувальників групи і всіх, кому вони так чи інакше небайдужі.

Залишити відповідь