Актуальні новини

Що означає ім’я Діана: походження, характер

Діана з латинської – «божественна».

Що означає ім'я Діана: походження, характер

Значення: Діана з латинської – «божественна», передає .

Походження: В давньоримській міфології – богиня Місяця і полювання (у давньогрецькій міфології Діані відповідає Артеміда).

Характер: Ростуть спокійними, добрими і слухняними дітьми. Вони покладливі, чуйні до чужого горя і дуже жалостливі. Маленькій Діані не раз дістається від мами за те, що приносить додому бездомних кошенят.

Ім'я Діана звучить твердо, і в характері цієї дівчини дійсно досить прагматичності, твердості і навіть упертості. Завдяки цим якостям їй вдається домогтися життєвого успіху. Разом з тим Діана – добра людина, вона, як і в дитинстві, чуйна і завжди готова безкорисливо допомогти тим хто потрапив у біду. Однак обдурити Діану нелегко, вона наділена прекрасною інтуїцією. Участливая сама, вона не терпить людей холодних, байдужих, які вважають себе «врівноваженими». Діана – хороша господиня і гостинна. Її улюблені кольори: блакитний, фіолетовий, чорний.

«Зимові» – з важким, кілька чоловічим характером, вони вперті, завжди зроблять по-своєму, навіть якщо розуміють, що неправі. Не здатні порозумітися з власною матір'ю. Вони безперечні лідери і в вдома, і на роботі, де у них багато друзів, в основному – чоловіки. Рішучі і впевнені в собі – візьмуться за будь-яку справу і виконають її. Вміють швидко розташувати до себе людей, але так само швидко й без жалю розлучаються, якщо вимагатимуть обставини. Часто бувають у шлюбі двічі.

За професією Діани інженери, актриси, балерини, перукарі, педагоги, кравчині, модельєри, мистецтвознавці.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підпишіться на новини «UkrMedia» в або .

  Настя Каменських розповіла, як вона з Потапом любить проводити час

Залишити відповідь