Качаємо прес, як Віра Брежнєва.

Українська співачка Віра Брежнєва є прикладом для наслідування для багатьох дівчат. Вона завжди радувала своїх чисельних шанувальників не тільки музичною творчістю, але і надихаючим контентом. Так, Віра веде онлайн-щоденник, де розповідає про свій стиль життя і ділиться корисними порадами, інформує .

Нещодавно, Віра опублікувала навчальне відео на своєму youtube-каналі про те, як вона качає прес і докладно розповіла про вправи, які дозволяють отримати красивий животик. Не дивно, що відео дуже швидко стало популярним в мережі. Адже фігура Віри Брежнєвої дозволяє повірити в її компетентність не тільки в питанні схуднення, але і в питаннях боротьби зі зморшками.

Відеоролик, який Віра анонсувала у своєму Інстаграм виглядає дуже стильно і пізнавально. Вона не просто розповідає про те, які вправи виконує для того, щоб мати таку гарну фігуру, але і показує, супроводжуючи кожну дію своїми докладними коментарями.

Отже, дізнаймось, як качає прес Брежнєва.

"Це я показала один підхід. П'ять вправ. Краще зробити два підходи, а ще краще — три! Ваша Віра."

Варто відзначити, що всі вправи треба виконувати на твердій поверхні. Краще всього на підлозі.

Перша вправа

Лягаємо на підлогу і піднімаємо ноги під прямим кутом. Коліна не згинаємо.

Друга вправа

Це скорочення м'язів живота. Продовжуємо тримати ноги під прямим кутом і тепер «тягнемося вгору. За рахунок того, що п'ятами ми тягнемося вгору, сідниці піднімаються від підлоги, відбувається скорочення м'язів нижнього преса.

Третя вправа

Згинаємо ноги в колінах і піднімаємо в районі грудей. Докладніше дивіться на відео. Це дуже ефективна вправа, яка дозволяє опрацювати всі м'язи преса.

Четверта вправа

Не змінюємо позиції, тільки піднімаємо ноги вгору і трохи по діагоналі. За рахунок цього починають працювати косі м'язи преса, які у повсякденному житті не задіяні. Виконуємо вправу по 10 разів в обидві сторони.

  Оля Полякова розкрила подробиці стосунків із Міцкевичем та заявила, що він її шантажував

П'ята вправа

Руки перпендикулярні підлозі, спина пряма, ноги зігнуті під прямим кутом. Алгоритм простий. Опускаємо руки — і одну ногу, піднімаємо руки- опускаємо іншу ногу.

Для повної картини, дивіться навчальне відео від Віри.