Актуальні новини

Львів’ян та гостей міста запрошують на Свято музики

Цьогоріч Свято музики у Львові відбудеться 21 червня. Локації фестивалю розташовані по всьому місту. Всі виступи музикантів є безкоштовними. Під час фестивалю організатори спільно з фондом Musicians Defends Ukraine також збиратимуть гроші на 12 дронів.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1584713 {
min-height: 180px !important;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1584713{
margin: 0!important;
}

.mobile-branding-wrapper {
min-height: 200px
}
}

«Ми з командою хочемо, щоб музика звучала всюди: від балконів будинків до алей у парку. У будь-якому просторі міста», — каже про підготовку до Свята директорка Марічка Чічкова.

Зазначимо, що у Львові свято музики відбудеться вдванадцяте. Він є частиною події, до якої приєднуються представники з п’яти континентів, 120 країн та понад тисячі міст. Торік у фестивалі у Львові взяли участь понад 130 музикантів на більш ніж 40 локаціях. Зокрема, виступили «Пиріг і Батіг», NAZVA, Warнякання, Sasha Boole. Організатори сподіваються, цьогоріч виконавців та локацій буде ще більше.

Музиканти та організатори місць виконання можуть до 10 червня подати заявку на участь у фестивалі. Зробити це можна за посиланням.

Додамо, що Свято музики відбувається за ініціативи ГО «Локальна культурна підтримка» та за підтримки Львівської міської ради.

  Українські проекти отримали нагороди на фестивалі «Каннські леви»

Залишити відповідь