Актуальні новини

Болсонару заявляє, що повідомляення про його хворобу на коронавірус – фейк

Президент Бразилії Жаїр Болсонару заявив у п’ятницю, що повідомлення про те, що він нібито заразився коронавірусом, не відповідають дійсності.
“Військовий госпіталь Міноборони Бразилії заявляє про негативний результат тесту на Covid-19 президента Бразилії Жаїра Болсонару”, – написав він на своїх сторінках у Facebook та Twitter.
“Не вірте фейковим новинам у ЗМІ”, – додав він у Twitter, коментуючи публікації про те, що у нього нібито виявили коронавірус Covid-19.
Раніше сайт видання “Жорнал у діа” з посиланням на джерела в адміністрації президента повідомив, що аналіз на зараження коронавірусом президента Бразилії Жаїра Болсонару показав позитивний результат.
Напередодні зараження коронавірусом підтвердилося у співробітника Болсонару, що відповідає в його адміністрації за комунікації. Разом із ним він їздив до США, де зустрічався з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом США Майком Пенсом.
У Білому домі, проте, заявили напередодні, що вони не проходитимуть тестів на коронавірус, оскільки у них не було тісного контакту із зараженим бразильцем. Трамп напередодні також заявив, що його не турбує інформація про те, що один із членів бразильської делегації заражений коронавірусом.
Болсонару 64 роки. Його здоров’я часто викликає занепокоєння громадськості та ЗМІ.

  Вистава Івано-Франківського театру взяла 4 нагороди на міжнародному фестивалі

Залишити відповідь