Актуальні новини

Суд заарештував майно Вишинського

Херсонський міський суд заарештував майно керівника “РИА Новости Україна” Кирила Вишинського.
Про це в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” повідомила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик.
“Херсонський міський суд наклав арешт на квартиру, два автомобілі та майно, вилучене в ході санкціонованих обшуків”, – зазначила Тихончик.
Кирила Вишинського було затримано 15 травня за підозрою в державній зраді. Через два дні, 17 травня, Херсонський міський суд заарештував його на 2 місяці. Сам Вишинський заявив, що відмовляється від громадянства України і просить допомоги у президента РФ Володимира Путіна. 11 липня Херсонський міський суд розглянув клопотання слідства щодо продовження тримання під вартою керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського.
Слідство стверджує, що навесні 2014 року генеральний директор МІА “Росія сьогодні” Дмитро Кисельов призначив Вишинського керівником українського представництва цієї структури. Потім журналіст поїхав до Криму, де за завданням керівництва МІА “Росія сьогодні” взяв безпосередню участь у пропагандистських акціях, спрямованих на підтримку анексії і приєднання півострова до Російської Федерації. 
Після так званого “референдуму” Вишинський повернувся до Києва, де залучив підлеглих журналістів до написання матеріалів на користь так званих “Л/ДНР”.

  Майбутнє, якого ми прагнемо

Залишити відповідь