Їдкі, але такі доцільні цитати Моніки Беллуччі для жінок. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами її думками про чоловіків, любов, ревнощі і про розлучення.

Колись Моніка Беллуччі і Венсан Кассель були улюбленою парою шанувальників. Багато хто вважав, що вона занадто хороша для нього, а інші захоплювалися ними. Однак кілька років тому пара розпалася, а говорять про це досі, інформує Ukr.Media.

Моніка Беллуччі — це жінка, якою неможливо не захоплюватися. Вона мудра і бачила життя з різних його сторін. Тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами її думками про чоловіків, любов, ревнощі і про розлучення. Їдкі цитати, які зрозуміє кожна жінка.

Моніка Беллуччі і Венсан Кассель

Вона — найрозкішніша жінка у світі, він — харизматичний антигерой. Що тримало їх разом, досі залишається загадкою. Однак обидва вони згадують ці відносини з теплом. І навіть після розлучення зуміли зберегти дружбу і теплі стосунки. Згадаймо, як це було.

Вони одружилися в 1999 році. Однак їх шлюб складно назвати класичним. Зв’язавши себе сімейними узами, вони все ж залишалися вільними людьми. Всі 14 років шлюбу вони прожили на три будинки, і всіх це влаштовувало.

Моніка згадує: “Я ніколи не втручаюся в його справи. Ми дуже незалежні. Ми живемо в різних світах. Як всі італійки, я ревнива, але як-небудь обійдуся без вірності тіла. Для мене любов — це вірність серця”.

Можливо, саме свобода і тримала їх разом. Після народження другої дитини Кассель наполіг, що вони повинні з’їхатися і жити під одним дахом. Саме це і стало першим кроком до розриву. Якщо жінка мріє бути вільною, замах на її право може обернутися катастрофою. Так і сталося.

Моніка Беллуччі і Венсан Кассель: розлучення

Актриса неодноразово відверто зізнавалася, що розлучення далося їй нелегко і змусило понервувати. Вона згадує: “хоч це і було моє рішення, але коли доводиться з кимось розлучатися, це ж не означає, що ти його більше не любиш. Це означає, що більше не можеш продовжувати бути разом”.

  Співак Максим Бородін запрошує львів’ян на концерт просто неба під зорями

Думаю, кожен, хто пройшов через це, знає, про що мова. Дійсно, складно відпускати людину, разом з якою пройшов такий довгий шлях. Хоча в кінцевому підсумку це і може виявитися кращим рішенням.

Про жінок і ревнощі

Якось Моніка сказала: “мені все одно, хто там зітхає по ньому. Мені не важливо, хто вони, чим займаються і наскільки сильно він їм подобається. Я ще з дитинства усвідомила гнилу сутність всіх жінок і не сприймаю їх серйозно. Говорячи начистоту, ревнощі — вони взагалі ні до чого. Тому що мій чоловік — це мій. І хоч розбийтеся об стіну, вашим він не стане. Ніколи!”

Хто ж ще міг зробити настільки зухвалу заяву, якщо не ця розкішна італійка? Вона, безсумнівно, права. Адже до чого порожні ревнощі, якщо чоловік твій серцем і душею.

Про сім’ю, самотність і щастя

Не можна не згадати ще одну прекрасну цитату Моніки: “я відчуваю себе наодинці з собою добре, і мені комфортно, але не тому, що я красива. Я знаю багатьох дуже красивих людей, чиє життя жахливе. І їм дуже погано наодинці з собою. Відчувати внутрішній комфорт — це не те, як ти виглядаєш зовні, а те, як ти відчуваєш себе всередині. Я щаслива людина, тому що зазнала багато любові по відношенню до себе — у мене дуже велика сім’я”.

Щастя і комфорт потрібно шукати всередині себе, а не в навколишньому світі. Бути в гармонії з собою — найбільша благодать.

Про кохання

Найбільше мені подобаються цитати актриси про кохання. Вони завжди максимально точні, хоч часом і їдкі. Мені подобається її думка: “Любов живе лише тоді, коли є повага один до одного і свобода. Бажання володіти іншим як річчю — абсурд”. І це така чудова думка. Адже так багато людей, які нещасні від того, що не усвідомлюють цього простого факту.

  Бредлі Купер зробив пропозицію Ірині Шейк вдруге

Також актриса говорила: “жінка може любити так, як ніби ніколи не піде. Але може наступити такий день, що піде так, ніби зовсім і не любила”. І вже тут додати нічого.

Про красу

Хотілося б закінчити ємною цитатою, яка змусить трохи задуматися: “краса для жінки стає проблемою тільки у двох випадках: коли її немає і коли немає нічого, крім краси”. Нехай у кожного з вас буде краса, особливо внутрішня краса, яка змушує очі сяяти.