Якщо не знаєте, як провести це веселе свято, то скоріше обирайте фільм з нашої добірки.

Якщо ви не знаєте, як провести це веселе свято, то дивіться атмосферні фільми з друзями та родиною, які зможете вибрати з нашої добірки, інформує Ukr.Media.

Жучий сік, 1988

Починати варто саме з цього, вже класичного для Хеллоуїна фільму. Легендарна картина Тіма Бертона, яка отримала «Оскар» за кращий грим, порадує не тільки красивою картинкою і моторошною атмосферою, але і забавним сюжетом. Сім’я купує будинок і переїжджає до нього, але окрім привітного килимка біля дверей їх зустрічають привиди колишніх власників. Пара викликає спеціаліста з екзорцизму і тут починається все найцікавіше!

Фокус покус, 1993

Прекрасний варіант провести свято весело — подивитися «Фокус покус», особливо він сподобається прихильницям «Сексу у великому місті», тому що фільм покаже вам улюблену Сару Джесіку Паркер в новому амплуа — відьми з гачкуватим носом! Три подружки-відьми будуть намагатися здобути безсмертя, а діти будуть їм заважати. А створити атмосферу свята допоможуть вам звичні атрибути жахів — чаклунство, чорні коти та старовинний особняк.

Щоб ви зробили…, 2012

Цей фільм бере класичну гру з ночівлею і перетворює її в жах. Айріс (у виконанні Бріттані Сноу) і ще семеро людей опинилися в пастці в страшному особняку. Там божевільний змушує їх грати в садистську гру за велику суму грошей, але гра стає все більш збоченою з плином ночі. Класичний жах для тих, хто любить полоскотати собі нерви.

Паранорман, або Як приручити зомбі, 2012

Тим, хто не хоче, щоб в цей день його супроводжували кров, кишки і загримовані під монстрів актори, радимо подивитися прекрасний мультик з чудовою атмосферою «Паранорман». Здатність Нормана говорити з мертвими змушує його відчувати себе більш комфортно з примарами, ніж з живими. І він стає єдиною можливістю маленького містечка врятуватися від навали зомбі!

  Катя Осадча та Андре Тан анонсували запуск спільної колекції одягу

Королівська битва, 2000

Ще до того, як «Голодні ігри» були навіть книгою, «Королівська битва» була вперше випущена в Японії в 1999 році. Потім вона перетворилася в фільм, який прогримів у Сполучених Штатах, і він став неймовірно успішним в жанрі фільмів жахів, незважаючи на суперечки про дітей, які вбивають один одного. Типовий фільм жахів про виживання — дітей відправляють на острів, де вони повинні вбивати один одного, поки один з них не виживе. Якщо вам цікаво, звідки ростуть ноги в «Голодних ігор» — дивіться обов’язково.

Тепло наших тіл, 2013

Це ідеальний фільм на Хеллоуїн для безнадійних романтиків! У цьому Ніколас Холт грає незвичайного зомбі, який рятує живу дівчину замість того, щоб з’їсти її, і раптово між ними з’являються романтичні почуття! Цікавий погляд на постапокаліптичний світ і забавний кут під яким розглядають тему зомбі-апокаліпсису.

Гордість, упередження і зомбі, 2016

Якщо ви знайомі з книгою Джейн Остін або дивилися англійські екранізації її романтичних творів, можливо, вам здасться, що ця картина потрапила сюди помилково. Але в цьому рімейку у вас є можливість побачити нових Елізабет і містера Дарсі — злісних і озброєних пістолетами! У цій історії статечні дами в корсетах і справжні джентльмени хапаються за рушниці та воюють з… зомбі. І не думайте, що це дурний бойовик, який ганьбить традиції англійської класики, фільм вийшов дуже якісним.