Українська зірка розповіла, як готується до Нового року.

Українська телеведуча Лілія Ребрик, як і багато представників українського шоу-бізнесу, вже перейнялася атмосферою свят, що наближаються. Лілія опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram кілька фотографій, на яких позує серед новорічного антуражу. Телеведуча зізналася, що до сліз любить це свято, суєту і приготування, інформує Ukr.Media.

Лілія опублікувала декілька фотографій з відрядження до Житомира, куди телеведуча приїхала з постановкою. Вона завітала в один з ресторанчиків міста, де вже все було прикрашене напередодні свят. Лілія позувала на тлі каміну, прикрашеного ялиновими гілками з кулями, свічками та гірляндою.

Для прогулянки по місту Ребрик вибрала casual style: светр кольору кави з молоком, джинси і теплі кросівки в тон светру. «До чого ж я люблю Новий рік! Як я люблю саму суєту приготування до свята… Люблю прикрашати будинок, ялинку, запалювати вогники. Все. Зупиніть мене, бо до сліз це все люблю, чекаю. Ще багато всього напишу з цього приводу, обіцяю», — пише в публікації розчулена телеведуча.