Чудесна сила везіння сьогодні доступна всім. Як її отримати?

У православному світі 22 червня згадують ігумена Білозерського преподобного Кирила і Олександрійського єпископа святителя Кирила. Дата за народним календарем називається день Кирила, інформує Ukr.Media.

Ким був цей святий?

Кирило Білозерський проживав в Москві в XIV-XV століттях. В юному віці став ченцем і трудився в обителі пекарем. Одного разу йому було видіння, в якому Богородиця підказала шлях до Білозер’я.

Пішов Кирило в глухе північне місце, вказане Божою Матір’ю, і заснував там монастирську обитель. Протягом тридцяти років він служив в ній ігуменом.

Святитель Кирило жив у IV-V століттях в Олександрії, ревно боровся з єресями. Як людина дуже освічена, Кирило став автором безлічі Богословських праць, в яких роз’яснив людям головні християнські постулати.

Які існують у цей день традиції і обряди?

Люди вірили, що 22 червня всю свою силу сонце землі віддає. Народ і сам намагався по максимуму насититися сонячною енергією, тому весь день до хати не заходили, а знаходилися на вулиці. А ще краще відправитися сьогодні на природу — в ліс або на річку.

Сонце в день Кирила особливо спекотним вважається. Ось і боялися наші предки, щоб воно посіви не спалило. На сході зверталися до сонечка з вдячністю за світло і тепло, і з проханням, не сильно пекти у цей день.

22 червня вирушайте в поля збирати лікарські трави. Також сьогодні сприятливий день для проведення ритуалів на захист від нечистої сили.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Вважаєте себе невдачливими? Сьогодні можна все виправити з допомогою суниці!

22 червня вже, як правило, повним ходом можна збирати дозрілу суницю. З’їдаючи сьогодні першу ягідку, загадуйте бажання, воно здійсниться.

  4 січня — день святої великомучениці Анастасії Узорiшительницi: історія, традиції та прикмети свята

За легендою, кущі суниці раніше без плодів росли. Але одного разу маленький Ісус гуляв по лісі і поцілував суничний кущик. З тієї пори рослина плодоносить солодкими, соковитими і смачними ягодами.

Смак і аромат у неї дійсно особливий. Хто раз спробував суницю, той на все життя її полюбить. Але крім користі і смакових якостей суниця має ще й магічну силу.

Знахарі все збирають — і листочки з квітами, і ягоди з корінцями. Потім використовують їх для зцілення від різних недуг. А незаміжні дівчата просили суницю допомогти в пошуках гарного нареченого.

Суниця для удачі

У суниці енергетика дуже добра і світла. Зірвіть 22 червня кілька листочків і носіть їх у кишені для залучення в своє життя матеріального достатку. Незабаром почнуться позитивні зміни. Можливо, знайдете більш успішну роботу, або отримаєте підвищення по службі.

А щоб до всіх домочадців удачу принадити, зробіть з суниці домашній оберіг. Кілька засушених листочків рожевою стрічкою або ниткою перев’яжіть і на вхідних дверях закріпіть.

Суниця для зміцнення сил і краси

1. Подрібніть суничні ягоди, з’єднайте зі збитим яєчним білком і використовуйте таку маску для жирної шкіри обличчя.

2. Заварюйте корінці і листя суниці як в’яжучий і сечогінний засіб.

3. Відмінну загальнозміцнюючу дію для організму має суничний відвар. Подрібніть сушені листочки, візьміть одну столову ложку і залийте склянкою окропу. Пару годин дайте настоятися, процідіть і пийте перед їжею. 3-4 рази протягом дня буде достатньо.

4. Чай з сушених суничних ягід або листя — найкращий засіб при простудних хворобах.

Прикмети погоди на 22 червня

  • У ніч на 22 червня поспостерігайте за небом. Якщо на ньому зірок повно, то осінні місяці чекайте дощові, але теплі.
  • Якщо сьогодні гарна погода, але ніде мурах не видно, то незабаром очікуються непогожі дні.
  Тіна Кароль відправилася до Нью-Йорка підкоряти Америку