Актуальні новини

Статуси на свято Благовіщення Пресвятої Богородиці

Це свято є особливим і шанованим – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Зазвичай у цей день вітають жінок. Варто відзначити, що в деяких країнах в цей день – сьомого квітня – відзначають жіночий день.

 Це свято є особливим і шанованим – Благовіщення Пресвятої Богородиці. Зазвичай у цей день вітають жінок. Варто відзначити, що в деяких країнах в цей день – сьомого квітня – відзначають жіночий день.

Назва свята — Благовіщення — передає головний зміст пов'язаної з ним події: сповіщення Діві Марії благої вісті про зачаття і про народження Нею Бога – немовляти Христа, передає .

Блага звістка на землю ллється, вплітаючись в дзвін, і ангел радісно сміється, а смертний знає, що прощений! Благовіщення – свято велике!

Благовіщення святкувати кличе, це свято, що любов несе, наповнює радістю серця воно в ім'я Сина і Батька.

Благовіщення – свято в квітні буває. І кожен християнин про нього багато знає. Архангел Гавриїл прийшов повідомити: Марія народить Сина Божого.

З Благовіщенням сердечно вітаю звістку, принесену Гавриїлом, всі ми знаємо. Добра новина приємна для всіх, вона вселяє віру в успіх.

Пташка гніздо не в'є, не літає, благовіщення кличе, зазиває, діва косу не плете, перестала, Благовіщення гряде, втомилася чекати.

Благовіщення – християнське свято, яке сповіщає про день, коли Діві Марії з'явився архангел Гавриїл і повідомив їй про радісну подію – про майбутнє народження Ісуса Христа.

Благовіщення – завжди свято в однині, тобто, встановлений за православним календарем в строго певний день. В цей день Архангел Гавриїл сповістив Діві Марії непорочне зачаття і народження сина Ісуса Христа – Сина Божого і Спасителя світу.

Благовіщення Святе – великий день, з ним ти почуття молоде в черствому серці воскреси.

Благовіщення — звіщення — євангельська подія і присвячено їй християнське свято; сповіщення архангелом Гавриїлом Діві Марії про майбутнє народження по плоті від неї Ісуса Христа.

  Похвала Пресвятої Богородиці 24 березня 2018 року

 Благовіщення прийшло, нам посмішки принесло.

Нехай Благовіщення успіх несе, все збудеться – я точно це знаю.

Благовіщення тут, диво-свято в світі є, православні його люблять, знати, сильніше всього.

Бажаю Благовіщення любові, щоб мрії легко збулися твої.

Я Благовіщення бажаю всією душею, щоб чекав тебе скрізь великий успіх.

Благовіщення прийшло, радість принесло людям.

Благовіщення – зачаття Ісуса Христа. Дією благодаті Божої в лоні Марії почалося нове людське життя.

Свято Благовіщення прославляє нероздільне і неслияное з'єднання двох природ в Ісусі Христі – Божество з людством.

В цей день Господь квітку нам першу дарує, мати-й-мачуха звуть його скрізь, немов нам нагадати всім бажає мати Марія про твою долю.

Благовіщення, Благовіщення! Нам від Бога спасіння обіцяно, таємниці життя в чистоті зароджується, Світ гріховний сьогодні рятується!

Благовіщення і світло, верби забелели. Або точно горя немає, право, справді? Благовістя і сміх, закраснелись нирки. І на вулицях у всіх сині квіточки.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підпишіться на новини «UkrMedia» в або .

Залишити відповідь