Актуальні новини

Українські продюсери створили об’єднання для зйомок документальних проектів про російську військову агресію проти України

18 березня українські кіно- та телепродюсери Володимир Бородянський, Віктор Мірський, Дарія Легоні-Фіалко, Алла Липовецька, Ірина Заря, Марина Квасова, Ігор Сторчак створили продюсерське об’єднання.
Його ціль — виробництво документальних та просвітницьких фільмів і серіалів, що мають розповісти світу про війну між Росією і Україною, її витоки, причини та потенційні наслідки. Вже від сьогодні запущений процес збору заявок, відбору проектів, виробничих та креативних команд, а також залучення коштів для фінансування.
Засновники об’єднання мають успішний досвід виробництва та дистрибуції аудіовізуального контенту. Для запуску ініціативи кожен засновник зробив особистий невідкличний грошовий внесок в 1 млн гривень. Об’єднання ставить на меті випустити перші проекти вже за кілька місяців. Для цього вже зараз оголошений збір заявок від режисерів та продюсерів. Рішення про вибір і фінансування проекту приймається простою більшістю голосів.
Об’єднанням також ведеться активна робота по залученню українських та іноземних інвесторів та донорів, використовуючи власну мережу контактів засновників. Об’єднання не ставить на меті отримання прибутку до повного звільнення України від військ російського агресора та остаточної перемоги. Всі гроші, отримані від засновників об’єднання, а також фондів, меценатів, благодійників, а також від дистрибуції вироблених проектів будуть реінвестовані в нові запуски.
Ініціатива продюсерів є приватною, ставить на меті синергію всіх засновників в важкі для України та медійного ринку часи. Компанії продюсерів також продовжують свою самостійну роботу.
“Наша мета – об’єднатися та використати найкращі можливості кожного з нас для досягнення максимального ефекту, та залучити до роботи якомога більше працівників медіаіндустрії, створивши нові робочі місця в ці буремні часи” – зазначають продюсери-засновники.

  Герцог і герцогиня Кембриджські відзначили 9 років з дня весілля

Залишити відповідь