Актуальні новини

У Києві та Дніпрі відновлять роботу кінотеатри

Мережа «Планета кіно» відновлює роботу кінотеатрів у Дніпрі та Києві. Можливо, до них невдовзі приєднаються Суми.

«Ми працюємо у Львові та Одесі, завтра відкриємось у Дніпрі. Наступного тижня відкриємось у Києві. До кінця місяця, можливо, у Сумах. Ситуація складна і поки що не прогнозована з Харковом», – розповіла «Інтерфакс-Україна» представниця мережі Наталія Байдан.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1540965 {
padding-bottom: 56.21%;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1540965{
margin: 0!important;
}
}

Вона уточнила, що у столиці спочатку почне працювати кінотеатр у River Mall. Зараз ті кінотеатри, які працюють, є збитковими.

«У нормальні місяці наші продажі були на рівні приблизно 80 млн грн на місяць, зараз це менше 2 млн грн. Активно веду переговори з правовласниками щодо надання нам нових релізів. Є надія, що вони з’являться у травні. Тоді, сподіваюся, ситуація владнається», – розповіла Байдан.

Загалом в Україні до війни налічувалось 511 кінозалів двадцяти найбільших мереж. Зараз з них працюють 71. Найбільше – на Львівщині (31 зал); у Чернівцях працюють девʼять залів, а в Одесі – вісім, повідомляє Forbes.

В Україні продовжують працювати 16 зі 121 кінотеатрів. Більшість мереж суттєво знизили ціни на квитки та показують фільми повторно. Нових релізів практично немає.

  Парк культури та відпочинку запрошує на кінопокази під відкритим небом

Залишити відповідь