Актуальні новини

Французького актора Жерара Депардьє звинуватили у зґвалтуванні

Французькому актору Жерару Депардьє висунули звинуваяення у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях. Про це повідомила газета Le Parisien.

Подробиці справи не розкриваються. Юрист Депардьє заявив, що його клієнт «категорично заперечує причетність до будь-яких зґвалтувань та домаганнь».

Як уточнює видання, звинувачення на адресу Депардьє висунула 22-річна французька актриса та танцівниця. Вона розповіла поліції, що двічі зазнала насильства з боку артиста у його паризькому будинку. За її словами, перший інцидент стався 7 серпня, другий – 13 серпня 2018 року.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1514877 {
padding-bottom: 56.21%;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1514877{
margin: 0!important;
}
}

Саме тоді вона повідомила у поліцію. Розслідуванням зайнялася прокуратура Парижа, проте у 2019 році справу закрили. Натомість дівчина подала нову скаргу. Справу наново відкрили ще у грудні, проте повідомили про це лише зараз.

Видання не називає імені актриси, проте близьке до розслідування джерело повідомило, що дівчина та Депардьє були добре знайомі: він пообіцяв їй допомогти почати кар’єру в кіно.

Нагадаємо, Жерар Депардьє підтримує політику Путіна, а також у 2013 році отримав російське громадянство, щб уникнути сплати податків у Франції. У 2015 році акторові заборонили в’їзд в Україну на п’ять років.

Фото: Катерини Сліпченко

  Українські кінопродюсери об'єдналися для зйомок документальних проєктів про війну в Україні

Залишити відповідь