Актуальні новини

Помер актор Крістофер Пламмер

5 лютого 2021 помер актор Крістофер Пламмер. Про це повідомляє Variety. Пламмеру виповнився 91 рік. Актор помер у своєму будинку в американському штаті Коннектикут, причини його смерті не уточнюються.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1514054 {
padding-bottom: 56.21%;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1514054{
margin: 0!important;
}
}

Крістофер Пламмер народився 13 грудня 1929 року у Торонто. Дебютував на Бродвеї у 1953 році. Свою кінокар’єру розпочав у 1958 році в фільмі Сідні Люмета «Зачарований сценою».

Пламмер найбільш відомий за ролями у фільмах «Звуки музики», «Повернення Рожевої пантери», «12 мавп», «Ігри розуму», «Дівчина з татуюванням дракона».

Найбільше визнання Пламмер отримав за роль у фільмі «Початківці», який вийшов у 2011 році. За цю роль актор отримав «Оскар», «Золотий глобус» та премію Гільдії кіноакторів США.

Пламмер також відомий як театральний актор. У 1974 та 1997 роках він отримував премію «Тоні».

Вибрана фільмографія Крістофера Пламмера:

  • 1965 – Звуки музики
  • 1969 –Битва за Британію
  • 1970 –Ватерлоо
  • 1975 – Чоловік, який хотів стати королем
  • 1977 – Ісус з Назарету
  • 1983 – Ті, що співають у терні
  • 1984 – Випробування невинністю
  • 1986 – Американський хвіст
  • 1990 – Там, де серце
  • 1994 – Вовк
  • 1995 – Дванадцять мавп
  • 2000 – Нюрнберг
  • 2001 – Ігри розуму
  • 2004 – Скарб нації
  • 2004 – Александр
  • 2005 – Сіріана
  • 2009 – Імаджинаріум доктора Парнаса
  • 2009 – Остання станція
  • 2011 – Початківці
  • 2011 – Дівчина з татуюванням дракона
  • 2014 – Фальсифікатор
  • 2015 – Пам’ятати
  • 2017 – Усі гроші світу
  • 2017 – Людина, яка винайшла різдво
  • 2019 – Ножі наголо
  Ірина Федишин поділилася з шанувальниками фото, на якому вона позує зі своїми дітьми, чоловіком і батьками

Залишити відповідь