Актуальні новини

Помер режисер «Великої маленької брехні»

У США помер режисер Жан-Марк Валле, який зняв такі фільми як «Велика маленька брехня» та «Даласький клуб покупців», повідомляє The Hollywood Reporter.

Про смерть Жана-Марка Валле розповів продюсер Натан Росс, який працював з Валле багато років. За словами продюсера, 58-річного режисера знайшли мертвим у його заміському будинку в Канаді. Причина смерті не повідомляється.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace1533024 {
padding-bottom: 56.21%;
z-index: 9;
}

.simple_marketplace_news_list #mobileBranding1533024{
margin: 0!important;
}
}

Хто такий Жан-Марк Валле

Жан-Марк Валле народився в Монреалі у 1963 році. Там же вивчав мистецтво кіно в Університеті Квебеку. Свою кар’єру він розпочав зі зйомок короткометражних фільмів та відеокліпів. Дебютний повнометражний фільм Валле «Чорний список» вийшов у 1995 році.

Найбільшу популярність Валле приніс фільм «Даласький клуб покупців» 2013 року, номінований на «Оскар». Актори Меттью Макконаги та Джаред Лето, які виконали головні ролі у картині, були удостоєні за неї нагороди Американської кіноакадемії.

Жан-Марк Валле також працював як режисер над першим сезоном серіалу «Велика маленька брехня» (2017), який отримав кілька нагород «Золотий глобус» та «Еммі», а також над міні-серіалом «Гострі предмети» (2018).

Фільмографія:

Повнометражні фільми

  • Чорний список (1995)
  • Los Locos (1997)
  • Loser Love (1999)
  • C.R.A.Z.Y. (2005)
  • Молода Вікторія (2009)
  • Кафе де Флор (2011)
  • Даласький клуб покупців (2013)
  • Дика (2014)
  • Руйнування (2015)

Серіали

  • Велика маленька брехня (2017)
  • Гострі предмети (2018)
  Собчак офіційно розірвала шлюб з Віторганом

Залишити відповідь