Реперка згадала, як пережила розрив з бойфрендом.

Знаменита українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) вперше поділилася подробицями особистого життя. Про минулі стосунки 29-річна артистка розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній для програми “Іспит”, інформує Ukr.Media.

Співачка зізналася, що у неї було два серйозних романи ще до початку музичної кар’єри. З першим бойфрендом вона познайомилася в соцмережі, а з іншим — на реп-форумі.

“У мене були серйозні стосунки. Одні-майже рік, і другі — рік. З 24 до 25 і з 25 до 26 років — одні почалися, а інші закінчилися. Це було ще до популярності. З одним ми познайомилися через інтернет, не на сайті знайомств, в соцмережах, а з іншим — на реп-форумі”, — згадала Alyona Alyona.

Розрив з останнім чоловіком артистці дався нелегко. Оскільки все в її будинку нагадувало про колишнього бойфренда.

“Я цей розрив найважче в житті переживала. Моя депресія взагалі триває три дні, а тут місяці три. Я навіть не уявляла, що так може бути. Він пішов, а я залишилася. То пахне ним, тут він сидів, там він працював”, — зізналася реперка.

За словами Alyona Alyona, останні любовні стосунки у неї почалися в жовтні минулого року і тривали тільки місяць. Через гастрольний графік у співачки зовсім не було часу на хлопця.

“У мене минулого року в жовтні був роман, він тривав місяць. Він був побудований на “вау”,”клас”. Потім я зрозуміла — коли в мій графік вривається людина, я не можу його поміняти. Я виділяла людині з 10 вечора до 7 ранку. Як він себе відчуватиме? А у мене зобов’язання, домовленості про концерти. Тож я зрозуміла — як же важко! І я пішла сама”, — поділилася співачка.

  У Франківську вперше покажуть оригінальні твори Тараса Шевченка

Виконавиця зізналася, що зараз вона не може собі дозволити любовні стосунки через щільний графік. Однак, впевнена, що обов’язково знайде свою другу половинку.

“Я не хочу з ким попало. Я іноді ходжу на якісь побачення… Але я не переживаю, своє все одно знайде”, — заявила Alyona Alyona.