Актуальні новини

Молитва про здоров’я та родинне благополуччя

6 лютого – День пам’яті блаженної Ксенії.

Молитва про здоров'я та родинне благополуччя. 6 лютого - День пам'яті блаженної Ксенії.

Блаженна Ксенія – це не просто людина, а справжній приклад для нас усіх, передає . За свої діяння вона була зарахована до лику святих. В наші дні блаженна Ксенія згадується молитвами за здоров’я і благополуччя.

Не соромтеся просити Бога про те, що вам необхідно. Робіть це молитвами, зверненими до Святого Духа і Трійці, Божої Матері або до святих. Найпоширенішою причиною звернення до Бога є, безумовно, здоров’я близьких і сімейне благополуччя. Більшого для щастя людині, в принципі, не потрібно.

Життя Блаженної Ксенії

Народилася і жила свята в 18 столітті. У неї був коханий чоловік, який раптово пішов з життя, будучи ще молодим. Саме Ксенії тоді ще не було і тридцяти років. Найважчим для неї було прийняти той факт, що Небеса не стануть притулком для дyші її чоловіка, бо він не був віруючим християнином.

Любов дівчини була настільки сильною, що вона зважилася на найбільшу жepтву – вона прикинулася божевільною, щоб Господь помилував її чоловіка. Вона відкинула не тільки своє становище, гроші, а й саму себе. Решту свого життя вона прожила під ім’ям чоловіка. Вже на похopoнах вона одяглася як чоловік, на що родичі відреагували цілком очевидним чином – вони вирішили, що вона збoжeвoліла.

Вона роздала все своє майно і відправилася мандрувати. Багато хто вважав її бoжeвiльною, але Господь бачив стpaждання, які вона прийняла для того, щоб врятувати свого чоловіка. Дівчина майже не брала милостиню, а якщо і брала, то віддавала її іншим людям. Ночами вона усамітнювалася в полі для молитов.

Згодом люди стали помічати, що в її незрозумілих речах є якийсь таємний сенс, і стали до неї прислухатися. Багато приводили до неї своїх дітей, яких вона зцілювала дотиками і молитвами. Навіть після смepті багато хто висловлював глибоку повагу, тому на місці мoгuлu Ксенії була побудована каплиця.

  15 грудня – День пророка Аввакума: історія, традиції та прикмети свята

У 1988 році церква зарахувала Ксенію до лику святих, майже через 200 років після її смерті. Через два століття люди до сих пір моляться про те, щоб Ксенія почула їх і попросила Господа про їх здоров’я, подружньої вірності і благополуччя.

Молитви до святої Ксенії

Якщо ви відчуваєте, що ваш шлюб знаходиться на межі прірви, або відчуваєте проблеми з внутрішнім світом, такі, як депресія або зневіра, то це означає, що саме час звернутися за допомогою до святої Ксенії.

“О свята преподобна мати Ксенія. Під покровом Божим жила, ведена і укреплена Заступницею, голод і спрагу, холод і спеку, докори і гоніння зазнала, дар прозорливості і чудотворення від Бога отримала. Нині Свята Церква, мов пахощі цвіту, прославляє тебе. Перед чином твоїм святим, який жвавіше тебе, справжньої з нами, молимося тобі: почуй прохання наші й принеси їх до Престолу Господа.

Випроси надію на тебе вічне спасіння, на благі справи і починання наші щедре благословіння, від усяких бід і скорботи порятунок. Постань святими твоїми молитвами перед Всемилостивим Спасителем нашим і молися за нас, недостойних і грішних. Допоможи, свята блаженна Ксеніє, немовлят в християнській вірі наставити, отроків у вірі, чесності, богобоязливості виховати і пошли їм успіхи в навчанні; недуги зціли, в сім’ю любов і злагоду ниспошли.

Ти наша надія і сподівання, тобі подяку підносимо і з тобою славимо Отця, і Сина, і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.”

Це найсильніша молитва до Ксенії з усіх. Цю молитву можна читати в хвилини гoря, хвopoби, стpaху. Вона врятує вас від всякого злa, тому що Ксенія чує кожного з нас і молиться Богу про нас, грішних.

  Паризька опера відмовилася від роботи з українським танцівником Полуніним через дискримінаційні заяви

Якщо вам здається, що життя ваше позбавлене сенсу, то помоліться блаженній Ксенії, щоб вона за вас попросила Бога про наставляння на шлях істинний. Моліться Ксенії, коли відчуваєте, що віра ваша слабшає.

Читайте молитви не тільки в скрутні моменти, але і з ранку, на сон грядущий. Не бійтеся просити Бога про те, щоб він завжди вас оберігав від будь-якого зла. Саме для цього нам і дані молитви.

Підпишіться на новини «UkrMedia» в або .

Залишити відповідь